Wie zijn wij

Esito People is onderdeel van Esito Group. De partners van Esito hebben 15 jaar ervaring met uitdagende verander- en implementatie projecten op het gebied van asset management, produktie en supply chain management bij klanten in de industrie en (semi-) overheid. (www.esitoconsulting.com)

Om invulling te geven aan de groeiende vraag naar kwalitatief technisch personeel dat op tijdelijke basis ondersteuning verleent op de locatie van het project of bij de opdrachtgever, zijn wij gestart met het detacheren van personeel.

De detachering wordt verzorgd door Esito People. Esito People werft, selecteert en detacheert technici in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica, vastgoed en infra op MBO-, HBO- en WO-niveau. Wij zijn gespecialiseerd in de inzet van technische specialisten bij bedrijven en organisaties die hun ‘fysieke assets’ belangrijk vinden.
Kortom in alle branches waar onderhoud, asset management, techniek en projecten een rol speelt. Voor zowel opdrachtgevers en technici (starters en ervaren professionals) in deze vakgebieden zijn wij het juiste adres.

Waarom Esito:

Esito People hecht waarde aan professionaliteit, een eerlijke, transparante en persoonlijke aanpak. Wij zijn betrouwbaar, betrokken en pragmatisch. Wij kunnen meerwaarde bieden doordat wij meedenken en uw organisatie kunnen ontzorgen.

Recruiter
Angela Everwijn
linkedin_shiny_icon-svg_

Accountmanager
Jeroen Bakker
linkedin_shiny_icon-svg_

Backoffice

Jessica Schenke
jessica.schenke@esitopeople.nl
linkedin_shiny_icon-svg_

 


Managing partner

Matthijs Bakker
matthijs.bakker@esitopeople.nl

linkedin_shiny_icon-svg_


Klanten ESITO People
Ervaringen esito partners
overview

waar staan wij voor

+ Vakbekwaam
+ Betrouwbaar
+ Professioneel
+ Betrokken
+ Praktisch
+ Ontzorgen

ESITO PEOPLE

Interim professionals voor techniek,
asset management, onderhoud en projecten.

Esito People is partner van
logo_esitoconsulting

WAAR STAAN WIJ VOOR

+ VAKBEKWAAM
+ BETROUWBAAR
+ PROFESSIONEEL
+ BETROKKEN
+ PRAKTISCH
+ ONTZORGEN

Aanmelden voor onze mailing

CONTACTEER ONS

Esito People BV
Telefoon: 070 - 8200338
Email: info@esitopeople.nl

linkedin_shiny_icon-svg_